Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Big Green Egg

Wil jij de héle zomer een Big Green Egg testen? Doe dan mee!

In samenwerking met Big Green Egg

Advertentie

Heb je er altijd van gedroomd om met een Big Green Egg aan de slag te gaan? Dit is je kans. Schrijf je in voor ons testpanel en wie weet ben jij een van de gelukkigen die deze zomer een Big Green Egg Large mag testen!

Heb je altijd al eens een Big Green Egg willen uitproberen? Dan hebben wij goed nieuws. Want twee foodies maken kans op de zomer van hun dromen en mogen drie maanden lang een Big Green Egg Large testen. Wil jij kans maken? Lees dan snel verder!

Big Green Egg testen

Het BBQ-seizoen is begonnen en dat betekent dat we weer kunnen gaan genieten van de zon, samen koken en eten en lange avonden in de tuin of in het park. Daarbij mag de BBQ natuurlijk niet ontbreken. Ben jij nog opzoek naar de beste in zijn soort? En wil jij testen hoe je het koken op een kamado ervaart? Dan is dit de uitgelezen kans om de Big Green Egg Large te testen! Om ervoor te zorgen dat de winnaars de hele zomer lang optimaal kunnen genieten van de EGG wordt deze thuisbezorgd, gemonteerd en krijgen de winnaars zelfs een demonstratie van een professional. Zo ben je verzekerd van een vliegende start en kun je gelijk zelf aan de slag. Blok dus snel 13 en 14 juni in je agenda want één van deze dagen komt de demo-chef bij de winnaars langs.

Testpanel

Wil jij graag de hele zomer een Big Green Egg testen? Meld je dan aan voor ons testpanel, onderteken de bruikleenovereenkomst, krijg de Big Green Egg Large en accessoires thuisbezorgd, laat je inspireren door de demonstratie van demo-chef, ga vervolgens lekker zelf aan de slag en laat ons weten wat je ervan vindt. Wil je meedoen? Vul dan het onderstaande formulier in en laat ons weten welk Big Green Egg recept jij als eerste wil gaan maken. De leukste twee reacties selecteren we voor ons panel!

Big Green Egg panel

Wat verwachten wij?

Het enige wat wij van je vragen is om je ervaringen (inclusief goede foto’s) met ons te delen. Mocht je uitgekozen worden voor het testpanel dan zullen wij telefonisch contact met je opnemen om de voorwaarden voor de fotografie door te nemen. Daarnaast vragen we je om een bruikleenovereenkomst te ondertekenen want de Big Green Egg moet helaas na de zomer weer ingeleverd worden. Na afloop zullen wij opnieuw telefonisch contact met je opnemen om samen door te nemen wat je bevindingen zijn. Denk aan vragen als: Hoe is de Big Green Egg in gebruik? Wat waren je verwachtingen en hoe heb je het gebruik ervaren? Wij zijn heel erg benieuwd. Om jouw verhaal te onderbouwen, willen wij ook kwalitatief foto’s van je ontvangen. Zo kunnen wij jouw ervaring delen met alle andere foodies. 

Meld je aan!

Wil jij één van onze twee gelukkigen zijn die een Big Green Egg mag testen? Vul dan snel het onderstaande formulier in en geef aan welk Big Green Egg recept jij deze zomer wilt gaan maken. Na het invullen is het duimen en afwachten. Als je één van de gelukkigen bent, nemen wij 12 juni 2023 contact met je op. De Big Green Egg Large en accessoires worden daarna op 13 of 14 juni bij de je thuisbezorgd waarna je ze drie maanden lang kan testen. Aan het einde van de zomer wordt de Big Green Egg weer thuis opgehaald.

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing en bij inschrijving ga je automatisch akkoord met het privacy statement van Big Green Egg.

Big Green Egg panel

Lees ook: Master je Big Green Egg met de unieke app

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!