Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
receptkaarten

GEWONNEN: Handige boxen met receptkaarten op thema

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Het antwoord op de vraag ‘wat kook ik vandaag’ is makkelijk met de nieuwe receptkaarten van uitgeverij Becht. Er zijn zes boxen met verschillende thema’s. In iedere box zitten receptkaarten met tekst en afbeelding. Trek iedere dag een kaart en laat je verrassen door de leuke recepten!

Cover voor

Trek iedere dag een kaart

Weet jij soms ook niet meer wat je op tafel moeten zetten? Dat snappen we! Met de receptkaarten heb je snel en eenvoudig iedere dag nieuwe inspiratie. Er zijn al drie boxen gelanceerd, met de thema’s Koek, Oven, Borrel en halverwege april komen er nog drie boxen bij, met de thema’s Groente, Pasta en BBQ.

Receptkaarten: Praktisch en gezond

De receptkaarten worden geleverd in een handige opbergbox en met een houder, waar je tijdens het koken de kaart in kan zetten. Zo kun je makkelijk het recept aflezen! De kaarten zijn bovendien makkelijk afneembaar met een vochtige doek. Aan de hand van de icoontjes op de kaarten, kun je aflezen of een recept passend is qua tijd, ingrediënten en moeilijkheidsgraad. Oh en niet onbelangrijk; de boxen staan door de frisse en moderne vormgeving ook nog eens heel leuk in je keuken!

receptkaarten

WIN: 1 pakket met 6 boxen met receptkaarten

Ben je abonnee van Foodies magazine? Dan heb je bij de april-editie een proefpakketje met receptkaarten ontvangen. Wil jij ook ervaren hoe het is om te koken met de receptkaarten? Dat kan! We mogen namelijk één pakket met alle zes de boxen weggeven (zie bovengenoemde thema’s)!

Kans maken? Vul dan onderstaand formulier om mee te doen! Je hebt tot 15 april 2024 de tijd, daarna krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

(winactie gesloten)

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!