Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
COOP servies

GEWONNEN: Foodies kerstcadeautjes: Fira ko­ffie-, thee- en taartservies én cadeaukaart van Coop Supermarkten

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf begin december geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij een Fira ko­ffie-, thee- en taartservies en een cadeaukaart van Coop Supermarkten weg met een totale waarde van € 200,-.

Wil je de kersttafel dit jaar kleur geven? Bij Coop Supermarkten kan je het Fira koffie-, thee- en taartservies sparen in drie prachtige pasteltinten. De producten van het servies kan je met elkaar mixen & matchen en zo jouw eigen set samenstellen. Met de bijgeleverde cadeaukaart t.w.v. € 50,- om te besteden bij Coop Supermarkten kan je gelijk genoeg lekkers uitkiezen om de hele tafel mee vol te zetten!

Fira ko­ffie-, thee- en taartservies

Het servies heeft een Scandinavisch design en heet Fira, wat feest vieren betekent. Hoe toepasselijk voor een taartservies! Het servies is gemaakt van aardewerk met een reactive glaze finish. Deze finish maakt ieder stuk van het servies uniek en daardoor zie je goed dat het handwerk betreft. De set die je kan winnen (of zelf kan sparen) bestaat uit twee mokken, twee dessertborden, presenteerschaal, kom, taartschep, dessertvorkjes, dessertlepels en een grote ronde serveerplank van FSC Acaciahout. Het servies is verkrijgbaar in de kleuren groen, crème en roze. Ideale kleuren om te combineren; mix and match!

coop servies

Coop Supermarkten

Coop is dé supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Natuurlijk vind je er ook voor de feestdagen volop receptinspiratie én de lekkerste producten voor op de kersttafel. Met de cadeaukaart die je kan winnen, worden de boodschappen voor de feestdagen nog eens extra voordelig! Vul dus snel het onderstaande formulier in om deze kerst de tafel vol te kunnen zetten met het Fira servies en de heerlijke producten van Coop Supermarkten.

Zo maak je kans

Om kans te maken op de prijs t.w.v. € 200,- bestaande uit het Fira ko­ffie-, thee- en taartservies en de cadeaukaart hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08.00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!