Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor GEWONNEN Foodies kerstcadeautjes: Princess Dinner4All

GEWONNEN Foodies kerstcadeautjes: Princess Dinner4All

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf begin december geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij, in samenwerking, een Princess Dinner4All ter waarde van € 99,99 weg.

De Princess Dinner4All maakt gourmetten éxtra makkelijk, gezellig en feestelijk. Met het unieke apparaat heb je namelijk alles binnen handbereik en hoef je niet te klungelen op één grote bakplaat waarbij alle ingrediënten met elkaar mengen. Wel zo fijn voor mensen met voedselintoleranties, allergieën of dieetvoorkeuren.

Princess Dinner4All

Het fijne van de Princess 103080 Dinner4All is dat de aardenwerken borden makkelijk los te halen zijn en ook nog eens vaatwasserbestendig. De antiaanbaklaag op de bakplaten maakt het gebruik van boter of olie overbodig en zorgt dat er geen etensresten aanbakken. Na het etentje zij de bakplaatjes eenvoudig te reinigen door ze eerst af te nemen met keukenpapier en daarna af te spoelen onder de kraan. Zo ben je van het begin tot eind verzekerd van een gemakkelijk en bovenal gezellig avondje!

Princess

Zo maak je kans

Om kans te maken op de Princess Dinner4All t.w.v. € 99,99 hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 27 december 2023 de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Christmas Gifts 2023

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!