Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Oot Granola

GEWONNEN: 10 zakken Oot Granola

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Het zal je vast niet zijn ontgaan, afgelopen maandag was het 1 april. Ook Oot Granola wist daar goed op in te spelen. Teleurgesteld dat hun 1 aprilgrap niet écht te koop is? Als goedmakertje geven we maar liefst 10 zakken granola weg!

Maak kans op 10 zakken Oot Granola

Oot Granola kondigde aan vanaf deze week hun nieuwste product te verkopen, een spray om de geur van versgebakken granola door je keuken of woonkamer te kunnen verspreiden. Teleurgesteld dat het een 1 aprilgrap was? Dat snappen we helemaal.

Om het een klein beetje goed te maken mogen we maar liefst 10 zakken granola weggeven. Zo krijg je tóch een beetje de geur van granola in huis…

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Granola van Oot

De granola van Oot is oprecht goed voor je: 100% puur natuur, tjokvol noten, pitten & zaden, voor een opperbeste start van je dag. Alle granola’s zijn biologisch & glutenvrij. Ze bevatten geen geraffineerde suikers en altijd minder dan 10% natuurlijke suikers. En omdat hij krokant het lekkerst is, bezorgen ze de granola kraakvers en direct vanuit de ambachtelijke bakkerij bij je thuis in de brievenbus.

oot granola

Win 10 zakken granola

Wil jij je voorraad granola voor de aankomende tijd veilig stellen? We geven maar liefst 1x tien zakken granola weg. Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen. Daarna is het duimen en afwachten, de winnaar ontvangt persoonlijk bericht van ons.

De winactie loopt tot en met 21 april 2024.

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!