Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
fiskars oogstmand

Tijd om te oogsten: deze moestuin goodies wil je hebben!

In samenwerking met Fiskars
Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Heb jij een weelderige tuin vol groenten en fruit? Dan is dit het moment om te oogsten wat je hebt gezaaid. Tijd om te plukken en proeven! Lees snel verder om erachter te komen welke producten je daarvoor het beste kunt gebruiken en maak kans op een mooi pakket vol moestuin goodies t.w.v. 120,95 euro.

Moestuin goodies

Ga jij uit eigen moestuin oogsten? Maak het jezelf daarbij gemakkelijk en gebruik de moestuin goodies van Fiskars voor het verzamelen en met de hand plukken van zelfgekweekte vruchten, groenten, kruiden en bloemen.

Als een pro

Verzamel je oogst en bescherm de omliggende planten met het Fiskars X-serie™ Inklapbaar Oogstmes K80. Niets krijgt de klus zo geklaard als dit handige mes. Met een roestvrijstalen lemmet met een gebogen punt is dit het ideale hulpmiddel voor het oogsten van groenten met kleinere stengels of stelen.

Prijs: € 21,99 euro

Fiskars moestuin goodies

Voor grote groentes

Groenten met grote stengels? Dan is het Fiskars X-serie™ Oogstmes K82 jouw redder in nood. Het mes is ideaal voor het oogsten van producten met dikke stengels en maakt gladde, nauwkeurige sneden. Het nauwkeurig geslepen, roestvrijstalen mes heeft een platte punt voor snelle duwsneden en een gekarteld deel voor het snijden door vezelige stengels.

Prijs: € 27,99 euro

Fiskars moestuin goodies

Bloemetjes knippen

Kleiner dan een traditionele snoeischaar, maar met meer snijcapaciteit dan een schaar, is de Fiskars Bloemenschaar ideaal voor het werken met snijbloemen. Het gereedschap helpt je bij taken die essentieel zijn voor het stimuleren van een gezonde groei van de plant, zoals snijden, licht snoeien en het verwijderen van dode bloemen van de steel.

Prijs: € 11,99 euro

Helpend handje

Soms kun je wel wat extra hulp gebruiken. De Fiskars Plus oogstmand helpt je een handje en is het ideale hulpmiddel om je geoogste producten en oogstgereedschappen te verzamelen, te vervoeren en schoon te maken. Met zowel een vergietkant als een gesloten kant, kun je jouw (gewassen of ongewassen) groente en fruit scheiden van gereedschap.

Prijs: € 30,99 euro

Moestuin goodies: fiskars oogstmand

Stevige grip

Tijdens het oogsten heb je handen heel wat te verduren. Daarom is een paar sterke tuinhandschoenen een slimme keuze voor de goed uitgeruste tuinier. Fiskars tuinhandschoenen zorgen voor perfecte grip van bezige handen op al het tuingereedschap.

Prijs: € 19,99 euro

Kussen voor je knieën

Al is het hard werken, oogsten moet een feestje zijn. Maak het jezelf dus zo comfortabel mogelijk en maak gebruik van een knielkussen. Kapotte knieën zijn voortaan verleden tijd. De waterdichte Fiskars Solid kniebeschermer biedt je knieën een zachte ondergrond wanneer je werkt op een harde of ongelijke oppervlakte.

Prijs: € 7,99 euro

Fiskars moestuin goodies

Deze moestuin goodies zelf uitproberen?

Wil je deze moestuin goodies zelf uitproberen? Goed nieuws! Wij mogen maar liefst drie mooie moestuinpakketten van Fiskars verloten. Elk pakket (t.w.v. € 120,95 euro) bevat bovenstaande goodies. Wil jij zo’n supermooi pakket winnen? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen en je loot mee. Op dinsdag 23 augustus maken we de winnaars bekend, dus doe snel mee!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!