Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
airfryer tips

Wil jij de nieuwste Xiaomi Airfryer testen en houden?

In samenwerking met Xiaomi
Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Heb je altijd al eens een airfryer willen uitproberen? Dit is je kans. Schrijf je in voor het Xiaomi Airfryer testpanel, ga er lekker mee aan de slag en laat ons weten wat je ervan vindt. Als dank mag je de mooie airfryer t.w.v. €129,99 vervolgens houden. Meer weten? Lees snel verder!

Heb je altijd al je een airfryer gewild? Dan is dit je kans! Word lid van ons testpanel, krijg de Xiaomi Smart Airfryer t.w.v. €129,99 thuisgestuurd, ga er lekker mee aan de slag en laat ons weten wat je ervan vindt. Doe je mee? Vul dan het onderstaande formulier in en laat ons weten wat jij graag in de Xiaomi Smart Airfryer (met een volume van 3,5 liter) zou willen maken voor de vrijdagmiddagborrel. De leukste reacties selecteren we voor ons panel!

Wat verwachten wij?

Het enige wat wij achteraf van je vragen, is om je ‘Xiaomi Airfryer Friday’ ervaringen (incl. foto’s) met ons te delen. Wanneer je de airfryer een tijdje in gebruik hebt, zullen we telefonisch contact opnemen om samen door te nemen wat je ervaringen zijn. Denk aan vragen als: Is het apparaat eenvoudig in gebruik? Word je eten net zo lekker en knapperig als verwacht? En wat valt je op in zowel positieve als negatieve zin? Wij zijn harstikke benieuwd. Om jouw verhaal te onderbouwen, willen wij foto’s van je ontvangen. Zijn je frietjes heerlijk knapperig geworden? Laat het ons zien! Is het juist een slappe hap? Ook dat willen we vastgelegd hebben! Zo kunnen wij jouw ervaring delen met alle andere foodies.

Meld je aan!

Wil jij één van onze vijf testpanelleden worden? Vul dan snel het onderstaande formulier in. Daarna is het duimen en afwachten. Als je één van de gelukkigen bent, nemen wij voor 1 juli 2022 contact met je op.

(deze winactie is gesloten)

Lees ook: Airfryer tips: dit zijn de do’s en don’ts

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!