
Benieuwd hoe je met heerlijke specerijen je eigen koffie, thee én bakmixen kunt maken? Lees dan verder om alles te ontdekken over de toffe workshop met The Good Spice & Foodies Magazine!
Lees verder na de advertentie
Genieten van een heerlijk stuk taart of een geurige cake, onder het genot van een warme kop thee: dat is pas echt verwennerij. Of je nu op de bank ploft met een goede serie op de bank of iets lekkers op tafel zet tijdens een feestje; het wordt nóg leuker met je zelfgemaakte baksels en huisgemaakte theemix! Maar hoe stel je die samen met de juiste specerijen? Dat kun je leren in de workshop van The Good Spice en Foodies op vrijdag 26 september!
Wil je er de volgende keer toch bij zijn? Word dan abonnee of meld je aan voor onze nieuwsbrief, zodat je als eerste een ticket kunt bemachtigen!
Altijd als eerste op de hoogte van de leukste acties?
Workshop Foodies & The Good Spice
Tijdens deze gezellige workshop leer je hoe je jouw eigen thee- en koffiemixen maakt én hoe je de perfecte bakmix samenstelt voor taarten en cakes. Je ontdekt niet alleen nieuwe recepten, maar duikt ook in de wereld van specerijen: van hun herkomst tot verrassende toepassingen en technieken. Zo leer je hoe je met de juiste combinaties echte smaakexplosies kunt creëren waar iedereen versteld van zal staan.
Tickets kosten 75 euro per persoon en kun je, zolang de voorraad strekt, via deze link bestellen. Benieuwd wat we allemaal gaan doen? Lees dan snel verder en ontdek hoe je erbij kunt zijn!
The Good Spice
Ken jij The Good Spice nog niet? Dan stellen we ze eerst even aan je voor. Dit bedrijf is opgericht door Iona Mulder. Het zaadje voor het bedrijf werd geplant nadat haar partner een stuk kaneel uit Azië voor haar had mee gebracht. Verbaasd over de intense smaak en het grote kwaliteitsverschil met wat ze kende uit de supermarkt, besloot ze op onderzoek uit te gaan. Toen bleek dat er in Nederland vrijwel geen hoge kwaliteit specerijen verkrijgbaar zijn en de specerijenhandel vaak ondoorzichtig en onethisch is, besloot ze het heft in eigen handen te nemen en het haar missie te maken om de specerijenhandel positief te veranderen.
Inmiddels bestaat het bedrijf vijf jaar en importeren en verkopen ze niet alleen specerijen in directe samenwerking met de boeren, maar geven ze ook verschillende workshops. Hierin leer je om aan de slag te gaan met hun producten en maak je je eigen blends voor bijvoorbeeld marinades en sauzen, maar ook voor cocktails, thee en baksels. Je leert smaakprofielen begrijpen, duikt dieper in de theorie achter aroma’s en snapt waarom bepaalde combinaties zo goed werken.

Workshop: maak je eigen baksels en theemix
Tijdens de The Good Spice x Foodies workshop op vrijdag 26 september maak je je eigen theemix en leer hoe je de perfecte bakmix voor taarten en cakes kunt samenstellen. Uiteraard is er van alles om te proeven, zodat je kunt ontdekken welke specerijen jij het lekkerst vindt in je eigen baksels. Aan het einde van de dag krijg je een goodiebag met daarin onder andere de recepten en je zelfgemaakte thee- en bakmix.
Inhoud van de workshop
Tijdens de workshop leer je verschillende technieken kennen om nóg meer smaak uit je specerijen te halen en ontdek je wat diverse bereidingswijzen doen met het aroma. Je gaat zelf aan de slag met het maken van geurige koffie en thee, en stelt je eigen theemix samen om mee naar huis te nemen. Daarnaast maak je een heerlijke cakemix die je thuis kunt afbakken, klop je een luchtige specerijenslagroom als topping én mag je proeven van allerlei zoete lekkernijen die voor je klaarstaan.
Tip!

Ontvang tijdelijk tot 48% korting op een Foodies abonnement
Je gaat naar huis met je eigen thee- en bakmix en heerlijke recepten. En natuurlijk met een hoop inspiratie, nieuwe tools en technieken om thuis als een echte spice baker verder te kunnen experimenteren.


Wil jij hierbij zijn?
Wil jij hier nu heel graag bij zijn? Dat snappen we! Deze op maat gemaakte workshop vindt plaats op vrijdag 26 september in de Foodies Studio (van Welderenstraat 81 in Nijmegen) en wordt opgedeeld in twee shifts: één in de ochtend (van 10.00 tot 12.30) en één in de middag (van 14.00 tot 16.30). Beide tickets zijn via onderstaande link te bestellen.
Beide workshops worden aan 12 personen gegeven en is voor iedereen met een ticket toegankelijk.
Wil je er de volgende keer toch bij zijn? Word dan abonnee of meld je aan voor onze nieuwsbrief, zodat je als eerste een ticket kunt bemachtigen!
Op de hoogte blijven
Heb je net geen kaartje kunnen bemachtigen én wil jij er de volgende keer wel graag bij zijn? Vul dan het onderstaande formulier in zodat wij je op de hoogte kunnen houden van toekomstige workshop van Foodies & The Good Spice:
Workshop van The Good Spice & Foodies Magazine

Onze tips

GEWONNEN: 3x ongefilterde olijfolie van Atrevido

Foodies kerstgelukjes: win deze geweldige prijzen in december

De virale Ninja SLUSHi scoor je nu belachelijk goedkoop

Zo geef je de klassieke tarte tatin een verrassende twist

Deze Ninja airfryer is nu spotgoedkoop bij Albert Heijn

Bijzondere chocoladeletters getest: van Fristi tot spicy carbonara

Stovember is begonnen: zo win jij de populaire LOV-pan van Tefal

Vergeet chips en kaas: dit is de beste borrelbox van het moment

Julie van den Berg
Altijd in voor een feestje – vooral als er eten én wijn is. Maakt van elk ontbijt een toetje en kan de avond ervoor al niet wachten om het op te eten. Houdt van het organiseren van etentjes voor familie en vrienden. Haat koriander.



