
Fort Negen is dé bakkerij bekend van de ijscroissants en het broodje kaassoufflé. Maar je hoeft er niet meer in de rij te staan, want in de nieuwe editie van Foodies leer je precies hoe je de iconische recepten van Fort Negen zélf maakt!
Lees verder na de advertentie
Zuurdesembrood, croissants, taarten, koekjes, cakes… in deze unieke editie van Foodies speelt bakken de hoofdrol! Daarbij worden we vergezeld door Maarten Langeslag, eigenaar van én bakker bij Fort Negen in Amsterdam, bekend van de ijscroissants en het broodje kaassoufflé.
Zo leert hij je hoe je van begin tot eind je eigen desembrood bakt, maak je de lekkerste recepten met croissants, ontdek je waarom je restjes brood nooit moet weggooien, maak je een heus Foodies x Fort Negen broodje en nog veel, veel meer.
Foodies x Fort Negen
Lekker veel zelf bakken- Leer je eigen desembrood bakken;
- Proef ons eigen bakkersbroodje met zachte butter chicken;
- Maak croissants in alle smaken én meer!

Deze uitgave wordt rond 5 september bij je thuisbezorgd. Ben je abonnee? Dan valt ‘ie automatisch bij je op de mat.
Zelf aan de zuurdesem
Ben je ook altijd zo onder de indruk van mensen die zelf desembrood bakken? Wist je dat het helemaal niet zo moeilijk is als het lijkt? Met de handige gids die je in deze editie vindt kun je zelf leer je hoe je zelf het allerlekkerste brood maakt. Voor jou geen supermarktbrood meer!
Tip!

Ontvang tijdelijk tot 48% korting op een Foodies abonnement
En verder…
Gaat Anne langs bij de boer in Friesland om te ontdekken hoe graan wordt verbouwd, leer je de ins en outs van het werk bij Fort Negen, vind je extra veel recepten met croissants (wat denk je bijvoorbeeld van de combinatie met spek en stroop?), leer je een broodje butter chicken bouwen en nog veel en veel meer!



Enthousiast?
Bestel dan dit weekend nog deze unieke editie – in samenwerking met bakkerij Fort Negen –en profiteer van gratis verzending!
Foodies x Fort Negen
Lekker veel zelf bakkenZuurdesembrood, croissants, taarten, koekjes, cakes… in deze unieke editie van Foodies speelt bakken de hoofdrol!
- Leer je eigen desembrood bakken;
- Proef ons eigen bakkersbroodje met zachte butter chicken;
- Maak croissants in alle smaken én meer!

Deze uitgave wordt rond 5 september bij je thuisbezorgd. Ben je abonnee? Dan valt ‘ie automatisch bij je op de mat.
Onze tips

De perfecte croissants bakken: hoe doe je dat?

Van zuurdesem tot rogge: zo bak je zelf het lekkerste brood

Maak je eigen zuurdesem: de zuurdesemstarter

Must-haves voor thuisbakkers: heb jij ze al in huis?

GEWONNEN: 3x ongefilterde olijfolie van Atrevido

Foodies kerstgelukjes: win deze geweldige prijzen in december

De virale Ninja SLUSHi scoor je nu belachelijk goedkoop

Zo geef je de klassieke tarte tatin een verrassende twist

Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.



