Kookschool
Het maakt niet uit of je al jaren in de keuken staat of net begint, bij onze kookschool kan iedereen wat leren. Ontdek nieuwe gerechten en keukens en maak koken makkelijker met onze handige kooktips en keukenhacks.

Tip van de redactie
Bak je eigen zuurdesembrood
Zit de zuurdesemstarter vol belletjes, is hij friszuur ruikend en klaar voor de start? In dit tweede deel leggen we je uit hoe je hem gebruikt om er het lekkerste, knapperigste zuurdesembrood van te bakken.
Lees verder onder de advertentie

Zelf kippenbouillon maken: zo doe je dat

Column van Raghenie: de Surinaams-Javaanse keuken

Spruitjes koken en bereiden: zo doe je dat

Zelf guacamole maken: zo doe je dat

Column van Raghenie: de Hindostaanse eetcultuur

Zalm op de huid bakken: zo doe je dat

Gnocchi koken: zo doe je dat

Zo houd je je korianderplantje wél lang in leven




