Kookschool
Het maakt niet uit of je al jaren in de keuken staat of net begint, bij onze kookschool kan iedereen wat leren. Ontdek nieuwe gerechten en keukens en maak koken makkelijker met onze handige kooktips en keukenhacks.

Tip van de redactie
Bak je eigen zuurdesembrood
Zit de zuurdesemstarter vol belletjes, is hij friszuur ruikend en klaar voor de start? In dit tweede deel leggen we je uit hoe je hem gebruikt om er het lekkerste, knapperigste zuurdesembrood van te bakken.
Lees verder onder de advertentie

Overgebleven beurse appels? Deze heerlijke recepten maak je ermee!

Column van Raghenie: eten met pit

Appelflappen maken: zo doe je dat!

Broccoli bereiden: zo doe je dat

Stamppot maken: zo maak je hem nóg lekkerder

Aardappels koken: zo maak je ze perfect gaar

Het verschil tussen gewone aardappel en zoete aardappel: wat is gezonder?

Pompoensoorten: dit zijn de verschillen




