Kookschool
Het maakt niet uit of je al jaren in de keuken staat of net begint, bij onze kookschool kan iedereen wat leren. Ontdek nieuwe gerechten en keukens en maak koken makkelijker met onze handige kooktips en keukenhacks.

Tip van de redactie
Bak je eigen zuurdesembrood
Zit de zuurdesemstarter vol belletjes, is hij friszuur ruikend en klaar voor de start? In dit tweede deel leggen we je uit hoe je hem gebruikt om er het lekkerste, knapperigste zuurdesembrood van te bakken.
Lees verder onder de advertentie

Fruit conserveren: tips & tricks

Italiaans ijs: dit is het verschil tussen gelato, sorbet en roomijs

Dit Sloveens brood lijkt exact op de Italiaanse focaccia: zo maak je het!

Wat is pinsa en wat is het verschil met pizza?

Handig overzicht: hoeveel gram pasta per persoon?

Hoelang eieren koken: van zachtgekookt tot hardgekookt

Zo houd je je basilicumplantje wél lang in leven

De verschillende soorten zout op een rij




