Kookschool
Het maakt niet uit of je al jaren in de keuken staat of net begint, bij onze kookschool kan iedereen wat leren. Ontdek nieuwe gerechten en keukens en maak koken makkelijker met onze handige kooktips en keukenhacks.

Tip van de redactie
Bak je eigen zuurdesembrood
Zit de zuurdesemstarter vol belletjes, is hij friszuur ruikend en klaar voor de start? In dit tweede deel leggen we je uit hoe je hem gebruikt om er het lekkerste, knapperigste zuurdesembrood van te bakken.
Lees verder onder de advertentie

All about avocado: 10 feitjes over de avocado die jij nog niet kent

Dit is hoe je frambozen het beste kunt bewaren en schimmel voorkomt

Zo houd je je muntplantje wél lang in leven

Fish and chips: zo kun je de Britse klassieker zelf maken

Caesar salade maken: zo doe je dat

Koffie bewaren: doe jij dat al je hele leven verkeerd?

Airfryer tips: dit zijn de do’s en don’ts

Deze 7 producten kun je na de houdbaarheidsdatum nog eten




