Kookschool
Het maakt niet uit of je al jaren in de keuken staat of net begint, bij onze kookschool kan iedereen wat leren. Ontdek nieuwe gerechten en keukens en maak koken makkelijker met onze handige kooktips en keukenhacks.

Tip van de redactie
Bak je eigen zuurdesembrood
Zit de zuurdesemstarter vol belletjes, is hij friszuur ruikend en klaar voor de start? In dit tweede deel leggen we je uit hoe je hem gebruikt om er het lekkerste, knapperigste zuurdesembrood van te bakken.
Lees verder onder de advertentie

Zo kun je zelf borrel-buikspek maken met tips van de slager

Zo kan je eenvoudig zelf siroop maken

Zo kun je perfecte rillettes maken

Dit fruit hoef je (verrassend genoeg) niet te schillen

Kun je eten van de grond nog opeten? Zo zit het!

Zo kun je zelf klassieke carpaccio maken met tips van de slager

Zo maak je havermoutpap nog lekkerder: de beste recepten & toppings

Dit zijn de lekkerste kruidenmixen van over de hele wereld




