Kookschool
Het maakt niet uit of je al jaren in de keuken staat of net begint, bij onze kookschool kan iedereen wat leren. Ontdek nieuwe gerechten en keukens en maak koken makkelijker met onze handige kooktips en keukenhacks.

Tip van de redactie
Bak je eigen zuurdesembrood
Zit de zuurdesemstarter vol belletjes, is hij friszuur ruikend en klaar voor de start? In dit tweede deel leggen we je uit hoe je hem gebruikt om er het lekkerste, knapperigste zuurdesembrood van te bakken.
Lees verder onder de advertentie

Zo kun je zelf overgebleven bosui opnieuw kweken

Shocking! Dit is het verschil tussen inktvis en octopus

Zelf pizza maken: hét recept dat je niet mag missen

Zo kun je zelf paté de campagne maken

De ultieme tips om zelf pizzadeeg te maken

Zo kun je chips maken van fruit- en groentenschillen

Kotelet bakken: van karbonades tot côte de boeuf

Alles over boter (en zo kun je het zelf maken)




