Kookschool
Het maakt niet uit of je al jaren in de keuken staat of net begint, bij onze kookschool kan iedereen wat leren. Ontdek nieuwe gerechten en keukens en maak koken makkelijker met onze handige kooktips en keukenhacks.

Tip van de redactie
Bak je eigen zuurdesembrood
Zit de zuurdesemstarter vol belletjes, is hij friszuur ruikend en klaar voor de start? In dit tweede deel leggen we je uit hoe je hem gebruikt om er het lekkerste, knapperigste zuurdesembrood van te bakken.
Lees verder onder de advertentie

Deze recepten maak je met afgebakken croissants

Moet je gember schillen? 5x weetjes over gember

Alle stoof tips & tricks op een rij voor #stovember

Met deze tips kan je pavlova niet mislukken

Huh?! Rooibos is helemaal geen thee

7x meest gemaakte bakfouten en hoe je ze voorkomt

Sperziebonen koken: zo kun je ze het best bereiden

Zo maak je een stoofgerecht in een braadpan, snelkookpan of multicooker




