Kookschool
Het maakt niet uit of je al jaren in de keuken staat of net begint, bij onze kookschool kan iedereen wat leren. Ontdek nieuwe gerechten en keukens en maak koken makkelijker met onze handige kooktips en keukenhacks.

Tip van de redactie
Bak je eigen zuurdesembrood
Zit de zuurdesemstarter vol belletjes, is hij friszuur ruikend en klaar voor de start? In dit tweede deel leggen we je uit hoe je hem gebruikt om er het lekkerste, knapperigste zuurdesembrood van te bakken.
Lees verder onder de advertentie

Kiemgroenten kweken: zo doe je dat

Bak je eigen zuurdesembrood

Alles wat je moet weten over invriezen + de beste tips & tricks

Hierom moet je nooit augurkensap weggooien

Huh? Deze verrassende producten zijn helemaal niet vegan

Fermenteren met Christian Weij: pekelen

Wat te doen met oud brood? Dit zijn de beste recepten

Zo gaan alle restjes van de kaasplank op




