Kookschool
Het maakt niet uit of je al jaren in de keuken staat of net begint, bij onze kookschool kan iedereen wat leren. Ontdek nieuwe gerechten en keukens en maak koken makkelijker met onze handige kooktips en keukenhacks.

Tip van de redactie
Bak je eigen zuurdesembrood
Zit de zuurdesemstarter vol belletjes, is hij friszuur ruikend en klaar voor de start? In dit tweede deel leggen we je uit hoe je hem gebruikt om er het lekkerste, knapperigste zuurdesembrood van te bakken.
Lees verder onder de advertentie

Koken zonder slowcooker? Zo maak je toch alle gerechten

Help, ik heb geen paneermeel in huis: 3x een alternatief voor paneermeel

De ultieme truc: zo kun je karnemelk vervangen in bakrecepten

Zet jij deze zomer de perfecte steak tartare op tafel?

Zelf maken: gecondenseerde melk

Maak jij deze zomer de perfecte ribeye?

Dit is dé manier om peulvruchten te koken

Hier moet je op letten bij het aanschaffen van een broodbakmachine




