Heel Holland Bakt Kids

In Heel Holland Bakt Kids gaan jonge bakkers samen met hun maatje het bakavontuur aan. De bakduo’s geven elke week alles wat ze hebben om meesterbakkers te worden en om uiteindelijk de felbegeerde finale te behalen en winnen. Dit jaar gaan zes duo’s de strijd aan. Benieuwd wie dat zijn? Lees dan snel verder!

Wil je iedere week recepten, tips & nieuwtjes in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

De deelnemers

Benieuwd wie er dit jaar de sterren van de hemel gaan bakken in de Heel Holland Bakt-tent? Op Zapp.nl/HeelHollandBaktKids stellen Daantje en Daan, Kimani-Maïa en Harufa, Fiep en Ben, Elisa en Susana, Julia en Johan, en Rik en Marie-Louise zich aan Nederland voor. Naast kersverse kandidaten zijn de vertrouwde gezichten gelukkig ook van de partij dit seizoen. De jury bestaat natuurlijk uit Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven. De presentatie is dit keer in handen van Edson da Graça.

Meesterwerken

In de eerste aflevering van Heel Holland Bakt Kids is het thema dieren! De bakduo’s betreden voor het eerst de grote befaamde baktent, waar meer dan duidelijk is wat het thema is. De bakduo’s maken deze aflevering beestachtige meesterwerken; marsepein-diertjes en zes dieren-eclairs.

Heel Holland Bakt Kids

Kan jij ook niet wachten? Gelukkig hoeven we nog maar heel even geduld te hebben. De jonge bakkers betreden voor het eerst de grote befaamde baktent op zaterdag 1 oktober 2022. Vanaf dat moment is het programma iedere week te zien om 19:25 uur op NPO Zapp. Kortom, blokkeer elke zaterdag in je agenda vanaf 1 oktober! Bakkers klaar? Kijken maar!

Heel Holland Bakt Kids

Lees ook: 5x recepten voor Hollandse koekjes