Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Heel Holland Bakt Kids

Yes! Heel Holland Bakt Kids begint weer en dit zijn de kandidaten

Advertentie

De herfst is in aantocht en dat betekent dat we eindelijk weer lekker met een dekentje op de bank naar onze favoriete programma's kunnen kijken. Aan inspiratie is dit najaar geen gebrek, want het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt Kids komt eraan. Kun je niet wachten? Wij hebben alle details!

Heel Holland Bakt Kids

In Heel Holland Bakt Kids gaan jonge bakkers samen met hun maatje het bakavontuur aan. De bakduo’s geven elke week alles wat ze hebben om meesterbakkers te worden en om uiteindelijk de felbegeerde finale te behalen en winnen. Dit jaar gaan zes duo’s de strijd aan. Benieuwd wie dat zijn? Lees dan snel verder!

Wil je iedere week recepten, tips & nieuwtjes in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

De deelnemers

Benieuwd wie er dit jaar de sterren van de hemel gaan bakken in de Heel Holland Bakt-tent? Op Zapp.nl/HeelHollandBaktKids stellen Daantje en Daan, Kimani-Maïa en Harufa, Fiep en Ben, Elisa en Susana, Julia en Johan, en Rik en Marie-Louise zich aan Nederland voor. Naast kersverse kandidaten zijn de vertrouwde gezichten gelukkig ook van de partij dit seizoen. De jury bestaat natuurlijk uit Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven. De presentatie is dit keer in handen van Edson da Graça.

Meesterwerken

In de eerste aflevering van Heel Holland Bakt Kids is het thema dieren! De bakduo’s betreden voor het eerst de grote befaamde baktent, waar meer dan duidelijk is wat het thema is. De bakduo’s maken deze aflevering beestachtige meesterwerken; marsepein-diertjes en zes dieren-eclairs.

Heel Holland Bakt Kids

Kan jij ook niet wachten? Gelukkig hoeven we nog maar heel even geduld te hebben. De jonge bakkers betreden voor het eerst de grote befaamde baktent op zaterdag 1 oktober 2022. Vanaf dat moment is het programma iedere week te zien om 19:25 uur op NPO Zapp. Kortom, blokkeer elke zaterdag in je agenda vanaf 1 oktober! Bakkers klaar? Kijken maar!

Heel Holland Bakt Kids

Foto’s: Elvin Boer/MAX

Lees ook: 5x recepten voor Hollandse koekjes

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met een gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!