Biefstuk met olijvenchimichurri en padronpepers
Eenvoudig
25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Verhit een koekenpan op hoog vuur. Besprenkel het vlees met 1 tl olie en bestrooi met zout en peper. Bak 2-3 minuten per zijde, afhankelijk van de dikte van de biefstuk. Leg het vlees op een bord, dek af en laat rusten. Zet de pan op middelhoog vuur en voeg de courgette toe. Bak ca. 4 minuten tot de courgette een beetje gebruind is en voeg de padronpepers toe. Zet het vuur hoog en bak ca. 4 minuten, tot alles een beetje geblakerd is. Neem de pan van het vuur en breng goed op smaak met zout en peper. Houd apart.
Roer voor de olijvenchimichurri de azijn, de peterselie, de knoflook, de chilipeper, de olijven, de oregano en de olie door elkaar en breng goed op smaak met zout en peper. Meng het vocht van het bord met de biefstuk met de groenten in de pan. Doe de groenten op een bord, snijd het vlees in plakjes en leg het op de groenten. Besprenkel met de chimichurri.