Dubai-oliebol
Eenvoudig
20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Smelt de chocolade au bain-marie en houd apart. Meng de pistachespread met de kadayif in een kom.
Snijd de oliebollen in (niet helemaal door) en schep het mengsel erin. Klap de oliebol dicht.
Sprenkel de chocolade over de oliebollen en garneer met de pistachenoten.
Zelf oliebollen maken
Sla een flinke hoeveelheid ingrediënten in en bak deze lekkere oliebollen in je eigen keuken (of misschien liever buiten). Een goede gelegenheid om je vrienden en familie te bellen om wat van je eigen versgebakken bollen uit te delen. Wij delen het recept:
Zelf oliebollen maken: stap-voor-stap uitleg
Maak jij altijd de oliebollen met oud en nieuw? Dan is dit jouw nieuwe favoriete recept. Willem legt je stap-voor-stap uit hoe je zelf oliebollen kunt maken. Doe je keukenschort maar vast om, we gaan gelijk aan de slag!