Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Eenpanspasta met cherrytomaten

Eenpanspasta met cherrytomaten

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe de spaghetti, de olie, de tomaten, de knoflook, de chili, een grote snuf zout en peper en 750 ml kokend water in een ruime hapjespan waar alles in past.

  2. Breng aan de kook en laat ca. 15 minuten zachtjes pruttelen op laag vuur tot de pasta gaar is en de saus iets ingedikt is. Roer af en toe door, zeker tegen het einde van de kooktijd.

  3. Voeg de mascarpone en 50 g parmezaan toe aan de pan en meng alles goed door elkaar. Verdeel de pasta over twee borden en bestrooi
    met wat extra parmezaan.

Per portie: 450 kcal | 52 g koolhydraten | 15 g eiwit | 19 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Adam Bush Foto’s: Vinny Whiteman Styling: Victoria Eldridge Foodstyling: Rosie Reynolds

Wat vind jij van dit recept?

3.3 / 5.0 (13 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!