
Eton-messtartelettes
Eenvoudig
10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd
Zin in een snel, fris én feestelijk dessert? Deze Eton-messtartelettes zijn in een handomdraai klaar. Perfect voor als je weinig tijd hebt, maar toch wil uitpakken!
Lees verder onder de advertentie
Zin in een snel, fris én feestelijk dessert? Deze Eton-messtartelettes zijn in een handomdraai klaar. Perfect voor als je weinig tijd hebt, maar toch wil uitpakken!
Meringue
Deze kun je vaak kant-en-klaar kopen, maar natuurlijk ook zelf maken! En daar maak je vervolgens heerlijke recepten mee. Bekijk deze maar eens!
Bereiding
Lepel 1⁄2 tl jam in elke tartelettebodem. Klop de slagroom, de roomkaas, de vanille en de poedersuiker in een kom door elkaar.
Verdeel het roomkaasmengsel met een lepel of een spuitzak met rond spuitmondje over de tartelettes. Je kunt de tartelettes nu tot 6 uur in de koelkast zetten, of meteen afmaken.
Leg een minimeringue op elke tartelette. Leg de tartelettes op een bord of taartplateau om te serveren.
Meringue vs. Pavlova
Altijd al willen weten wat het verschil is tussen deze twee? We leggen het hier voor je uit.