Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Gegrilde-chilisalsa

Gegrilde-chilisalsa

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

  • 10 minuten wachttijd10 min. wachttijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 10

Ingrediƫnten

Lees verder na de advertentie

Bereiding

  1. Steek de barbecue aan of verhit een grillpan op hoog vuur. Gril de pepers, de lente-uitjes en de tomaten 10-15 minuten tot ze mooi geblakerd en zacht zijn. Draai ze regelmatig om. Laat ca. 10 minuten afkoelen. Pel de geblakerde schil eraf en verwijder de zaadlijsten uit de pepers.

  2. Hak de pepers, de lente-ui en de tomaten fijn en meng alles door elkaar in een kom. Roer het komijnpoeder, het limoensap en de koriander erdoorheen en breng de salsa op smaak met zout en peper.

Ā© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Adam Bush & Janine Ratcliffe Foto’s, styling & foodstyling: Stuart Ovenden

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!