Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Geroosterde champignon op een stokje

Geroosterde champignons

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Op zoek naar een lekker hapje met champignons? Deze geroosterde champignons zijn supermakkelijk te maken en onwijs lekker!

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen
6

Ingrediënten

Lees verder na de advertentie

Op zoek naar een lekker hapje met champignons? Deze geroosterde champignons zijn supermakkelijk te maken en onwijs lekker!
Serveertip
Deze champignons zijn lekker om te dippen in kaasfondue, als hapje op de borrelplank of een tafel vol tapas!

Bereiding

  1. Maak de champignons schoon en snijd eventueel de steeltjes eraf. Was de tijm en ris de blaadjes van de takjes. Snipper de knoflook fijn.

  2. Smelt de boter in een ruime braadpan en leg de champignons erin. Bestrooi met zout, peper, de tijm en de knoflook.

  3. Leg het deksel op de pan en laat de champignons in ca. 20 minuten gaar smoren. Draai de champignons tijdens het smoren een paar keer om.

Per portie: 48 kcal | 1 g koolhydraten | 1 g eiwit | 4 g vet

Receptuur: Willem van Santen Fotografie: Jasper Bosman

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!