
Geroosterde champignons
Eenvoudig
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Op zoek naar een lekker hapje met champignons? Deze geroosterde champignons zijn supermakkelijk te maken en onwijs lekker!
Lees verder onder de advertentie
Op zoek naar een lekker hapje met champignons? Deze geroosterde champignons zijn supermakkelijk te maken en onwijs lekker!
Serveertip
Deze champignons zijn lekker om te dippen in kaasfondue, als hapje op de borrelplank of een tafel vol tapas!
Bereiding
Maak de champignons schoon en snijd eventueel de steeltjes eraf. Was de tijm en ris de blaadjes van de takjes. Snipper de knoflook fijn.
Smelt de boter in een ruime braadpan en leg de champignons erin. Bestrooi met zout, peper, de tijm en de knoflook.
Leg het deksel op de pan en laat de champignons in ca. 20 minuten gaar smoren. Draai de champignons tijdens het smoren een paar keer om.












