Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Gewokte pittige garnalen

Gewokte pittige garnalen

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Lees verder na de advertentie

Bereiding

  1. Verhit de olie in een koekenpan of wok op middelhoog vuur. Voeg de ajwain zaadjes, de gemalen koriander en de kashmiri pepers toe en bak een paar seconden. Voeg de ui toe en bak 8-10 minuten tot de ui zacht wordt en bruin begint de kleuren. Voeg de knoflook toe en bak ca. 1 minuut verder.

  2. Voeg de tomaten toe en bak ca. 4 minuten tot ze zacht zijn. Voeg de garnalen toe en bak ca. 3 minuten tot ze roze beginnen te kleuren. Voeg de gember, de verse koriander, de groene pepers, het citroensap, zout en peper toe en zet een deksel op de pan. Kook het geheel nog ca. 1 minuut. Serveer met de naan.

Per portie: 252 kcal | 10 g koolhydraten | 18 g eiwit | 14 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Maunika Fotografie: Vinny Whiteman Styling: Morag Farquhar Foodstyling: Myles Williamso

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!