Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Gnocchi met spinazie, groene asperges en pittige tomatensaus

Gnocchi met spinazie, groene asperges en pittige tomatensaus

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Voor de tomatensaus

Extra benodigdheden

Lees verder na de advertentie

Bereiding

  1. Maak eerst de tomatensaus. Verhit wat olijfolie in een hoge pan en fruit de knoflook en rode peper aan. Voeg vervolgens de honingtomaten en groentebouillon toe. Laat inkoken en pureer vervolgens grof met een staafmixer. Breng op smaak met zout en peper.

  2. Verhit wat olijfolie in een koekenpan en fruit de knoflook aan. Voeg de gnocchi toe en bak ze tot ze mooi bruin kleuren. Breng op smaak met wat zout en peper. Doe daarna de tomatensaus en de helft van het basilicum erbij. Dek de pan af en stoof de gnocchi beetgaar. Voeg de aspergetips toe en gaar ze kort mee. Doe als laatste de spinazie erbij en laat hem slinken.

  3. Schep de gnocchi op een schaal en garneer met de rest van het basilicum.

Fotografie: Mitchell van Voorbergen

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Uit het boek

Groente Menu’s

€ 34,99
Cover Groente Menu's
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!