Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Kimchi-sesamnoedels

Kimchi-sesamnoedels

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Dit noedelrecept staat met een handomdraai op tafel. Ideaal voor doordeweeks of wanneer je even geen zin hebt om uitgebreid te koken!

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen
2

Ingrediënten

Lees verder na de advertentie

Dit noedelrecept staat met een handomdraai op tafel. Ideaal voor doordeweeks of wanneer je even geen zin hebt om uitgebreid te koken!

Bereiding

  1. Kook de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Verhit de olie in een koekenpan of wok op middelhoog vuur en bak de champignons in 8-10 minuten goudbruin erin.

  2. Roer de tahin, het sesamzaad, de sojasaus, de bouillon, het grootste deel van de lente-ui en het kimchivocht in een kommetje door elkaar. Neem de pan van het vuur en roer het tahinmengsel erdoorheen. Blijf roeren als het gaat schiften – het wordt vanzelf weer een geheel.

  3. Roer de gekookte noedels en de kimchi erdoorheen. Bestrooi met de rest van de lente-ui en serveer met limoenpartjes om erover uit te knijpen.

Per portie: 522 kcal | 55 g koolhydraten | 21 g eiwit | 22 g vet

© BBC Good Food Magazine / Immediate Media Receptuur: Ailsa Burt Fotografie: Hannah Taylor-Eddington Styling: Max Robinson Foodstyling: Jessica Ransom

Wat vind jij van dit recept?

4.7 / 5.0 (3 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!