
Kokoscurry met duizendkoppige kool
Eenvoudig
40 minuten bereidingstijd40 min. bereidingstijd
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Houd een paar korianderblaadjes apart en doe de rest van de ingrediënten voor de currypasta in een blender. Pureer tot een fijne pasta.
Verhit de olie in een brede pan op middelhoog vuur en bak de ui in ca. 5 minuten zachter erin. Voeg de champignons toe en bak nog ca. 5 minuten.
Roer de currypasta erdoorheen en bak nog ca. 5 minuten, tot het mengsel geurig is. Roer ook de kool, de mais, de kikkererwten en de kokosmelk erdoorheen.
Vul het blik van de kikkererwten voor de helft met water en voeg toe aan de pan. Breng zachtjes aan de kook en laat ca. 15 minuten koken, tot de kool beetgaar is.
Breng op smaak met zout, peper en het limoensap. Bestrooi met de apart gehouden korianderblaadjes en serveer met zilvervliesrijst.