Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Linguine met champignons

Linguine met champignons

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de linguine beetgaar in water met wat zout. Verhit de boter in een koekenpan, voeg de champignons toe en bak tot ze zacht en goudbruin zijn en het vocht verdampt is. Voeg de knoflook en de chili toe en bak 2-3 minuten. Voeg de salie toe en bak 1 minuut verder. Breng op smaak met zout en peper.

  2. Giet de pasta af en bewaar een kopje van het kookvocht. Voeg de pasta, het citroensap, de parmezaan en voldoende kookvocht om een sausje te maken toe aan de champignons. Meng goed door elkaar en serveer.

Per portie: 447 kcal | 43 g koolhydraten | 23 g eiwit | 20 g vet

Olivia Wardle, Cynthia Inions, Jenny Iggleden, Rob Merrett Foodstyling: Sonja Edridge, Kate Calder, Kate Greenwood, Lizzie Harris, Jennifer Joyce

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!