Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Mango-kulfi

Mango-kulfi

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

  • ca. 576 uur wachttijdca. 576 u. wachttijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 8

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de mango en snijd het vruchtvlees van de pit. Pureer het vruchtvlees fijn. Breek de kardemompeulen open en haal de zwarte zaadjes eruit. Maal in een vijzel fijn. Hak de pistachenoten grof.

  2. Meng alle ingrediënten door elkaar en giet het mengsel in de ijsvormpjes (of 8 kleine kopjes). Zet het geheel minimaal 24 uur in de vriezer. Steek na ca. 2 uur de stokjes in de ijsjes. Dompel na 24 uur kort onder in warm water en haal de ijsjes uit de vormpjes.

Per portie: 258 kcal | 28 g koolhydraten | 6 g eiwit | 14 g vet

Foto’s & receptuur: Willem van Santen

Wat vind jij van dit recept?

4.5 / 5.0 (11 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!