Foodies 07/2025
Top 50 van de zomer
cover van foodies zomernummer
Mosselen met ‘nduja

Mosselen met ‘nduja

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen
2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olie in een pan en bak er de venkel ca. 10 minuten in tot hij zacht en gekaramelliseerd is. Voeg de knoflook toe en bak 1 minuut mee. Voeg het venkelzaad en de ‘nduja toe en druk de worst in stukjes met de achterkant van een houten lepel. Blus af met de wijn, voeg de mosselen toe en roer alles goed door elkaar.

  2. Zet een deksel op de pan, schud de pan regelmatig en kook ca. 5 minuten tot alle mosselen geopend zijn (verwijder mosselen die dicht blijven). Voeg de koriander toe, roer alles nogmaals goed door elkaar en serveer. Lekker met knapperig stokbrood.

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Adam Bush Foto’s: Vinny Whiteman Styling: Alexander Breeze Foodstyling: Rosie Reynolds

Wat vind jij van dit recept?

4.6 / 5.0 (19 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!