Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Mosselen met ‘nduja

Mosselen met ‘nduja

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen
2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olie in een pan en bak er de venkel ca. 10 minuten in tot hij zacht en gekaramelliseerd is. Voeg de knoflook toe en bak 1 minuut mee. Voeg het venkelzaad en de ‘nduja toe en druk de worst in stukjes met de achterkant van een houten lepel. Blus af met de wijn, voeg de mosselen toe en roer alles goed door elkaar.

  2. Zet een deksel op de pan, schud de pan regelmatig en kook ca. 5 minuten tot alle mosselen geopend zijn (verwijder mosselen die dicht blijven). Voeg de koriander toe, roer alles nogmaals goed door elkaar en serveer. Lekker met knapperig stokbrood.

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Adam Bush Foto’s: Vinny Whiteman Styling: Alexander Breeze Foodstyling: Rosie Reynolds

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)