Bereiding

  1. Verhit de barbecue heel heet en spreid de kooltjes in een gelijkmatige laag. Scheur een groot stuk aluminiumfolie af en vouw dubbel om het steviger te maken. Vouw de zijkanten omhoog, doe de garnalen, de ‘nduja en de knoflook erin en bestrooi met zout en peper. Voeg een scheutje witte wijn toe en rol het aluminiumfolie goed dicht. Bak ca. 10 minuten op de barbecue en draai het pakketje af en toe om.
  2. Gril intussen de focaccia 30-60 seconden op de barbecue tot hij goudbruin is. Vouw het aluminiumpakketje voorzichtig open, controleer of de garnalen gaar zijn en bestrooi met de peterselie. Serveer met de focaccia om de saus op te deppen. Als je geen barbecue gebruikt, verwarm dan de oven voor (elektrisch: 220⁰C / hetelucht: 200⁰C). Verpak de garnalen zoals beschreven, leg het pakketje op een bakplaat en bak 10-12 minuten, of tot de garnalen gaar zijn. Gril de focaccia erbij.

Per portie: ca. 350 kcal
18 g eiwit | 17 g vet | 29 g koolhydraten

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Adam Bush Foto’s: Mike English Styling: Max Robinson Foodstyling: Ellie Jarvis