Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
asperge-krablasagne

Open lasagne met asperge en krab

  • Gemiddeld

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Lees verder na de advertentie

Bereiding

  1. Meng het krabvlees met de geraspte citroenschil, de slagroom en de dijonnaise. Voeg het citroensap, zout en peper toe. Kook de asperges in ca. 4 minuten gaar in kokend water op laag
    vuur. Giet de asperges af en meng ze met een klontje boter, zout en peper.

  2. Verwarm 2 borden. Kook de lasagnevellen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af, leg ze op een werkblad en halveer ze tot 6 vellen. Leg op elk bord achtereenvolgens 1 lasagnevel, 1 ⁄4 van het krabmengsel, 3 asperges, 1 lasagnevel, 1 ⁄4 van het krabmengsel, 3 asperges en nog 1 lasagnevel. Sluit af met 3 asperges. Smelt een beetje boter en druppel het over de lasagne. Bestrooi met zout en peper en serveer.

Per portie: 287 kcal | 11 g koolhydraten | 14 g eiwit | 21 g vet

© olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Lulu Grimes Foto’s: Philip Webb Styling: Polly Webb-Wilson, Olivia Wardle Foodstyling: Jennifer Joyce, Sal Henley

Wat vind jij van dit recept?

4 / 5.0 (1 stem)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!