Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Pastasalade met za’atar en groene olijven

Pastasalade met za’atar en groene olijven

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in water met wat zout. Giet de pasta af en laat hem goed uitlekken. Bedruppel de pasta met 1 el olijfolie en laat afkoelen.

  2. Meng de mayonaise met de sherryazijn, de overige olijfolie en het sjalotje. Meng de pasta met de saus en breng op smaak met zout en peper.

  3. Rooster de pijnboompitten in een droge pan goudbruin. Verdeel de pastasalade over een schaal. Verdeel de olijven over de salade. Bestrooi met de pijnboompitten, de za’atar en de chilivlokken.

Per portie: 550 kcal | 73 g koolhydraten | 16 g eiwit | 21 g vet

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)