Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Cover voor Rocky roads met pinda en honeycomb

Rocky roads met pinda en honeycomb

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

  • ca. 4 uur wachttijdca. 4 u. wachttijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 25

Ingrediënten

Lees verder na de advertentie

Bereiding

  1. Bekleed een kleine trommel met bakpapier. Doe de suiker met 2 el golden syrup in een steelpan. Breng aan de kook en laat ca. 1 minuut borrelen. Voeg de baking soda toe, neem van het vuur en roer het geheel goed door elkaar. Het mengsel wordt nu luchtig en zet uit. Schenk het geheel op het bakpapier. Laat de honeycomb ca. 30 minuten afkoelen op kamertemperatuur.

  2. Neem het blok honeycomb uit het bakpapier en breek het in kleine stukken. Hak de randen er met een mes af en hak de overige honeycomb nog fijner.

  3. Smelt de pure chocolade, de elkchocolade, 1 el golden syrup en de boter au bain-marie. Roer de pinda’s, de marshmallows en de stukken honeycomb door het chocolademengsel.

  4. Bekleed een vierkante bakvorm (ca. 22×22 cm) met een dubbele laag vershoudfolie. Verdeel het chocolademengsel eroverheen en strijk glad. Zet minimaal 3 uur of een hele nacht in de koelkast. Snijd in stukken.

© olive Magazine/Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Ant Duncan Styling: Tony Hutchinson Foodstyling:

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!