Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Airfryer rosbief in plakjes gesneden

Rosbief

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Een perfect gegaarde rosbief om als showstopper op tafel te serveren tijdens het diner. Dan maak je pas écht indruk. Gelukkig makkelijk te maken en met een halfuur klaar!

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen
6

Ingrediënten

Benodigdheden

  • kernthermometer

Lees verder na de advertentie

Een perfect gegaarde rosbief om als showstopper op tafel te serveren tijdens het diner. Dan maak je pas écht indruk. Gelukkig makkelijk te maken en met een halfuur klaar!
Serveertip
Serveer met heerlijke bijgerechten, bijvoorbeeld met gegrilde groenten en een puree.

Bereiding

  1. Verwarm de airfryer voor op 200°C. Dep de rosbief droog met keukenpapier en bestrooi aan alle zijden met zout en peper.

  2. Steek een kernthermometer in het vlees en leg het in de airfyrer. Bak 15-20 minuten in de airfryer, tot de kerntemperatuur ca. 50°C is.

  3. Neem het vlees uit de airfryer, dek af met aluminiumfolie en laat nog ca. 10 minuten rusten. Snijd in plakken en serveer met gebakken aardappeltjes en gestoomde groenten naar keuze.

Per portie: 198 kcal | 29 g eiwit | 14 g vet

Receptuur en fotografie: Sabine Koning

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!