Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Cover voor Salade gésiers de canard

Salade gésiers de canard

  • Eenvoudig

Lees verder onder de advertentie

Ingrediënten

Lees verder na de advertentie

Bereiding

  1. Snijd het spek in blokjes. Maak de sla schoon en schud hem droog. Pel en snipper de knoflook. Snijd de tomaten in stukjes. Snijd de gesiers de canard kleiner. Hak de walnoten grof.

  2. Klop de mosterd en de azijn door elkaar. Klop de olijfolie erdoorheen. Bak het spek in wat vet uit het blik van de eendenmaagjes uit. Fruit de knoflook kort mee. Voeg de eendenmaagjes toe en verwarm ze.

  3. Drapeer de sla en de tomaten op de borden. Verdeel de spekjes en de eendenmaagjes eroverheen. Besprenkel met de dressing. Strooi de walnoten eroverheen.

Wat vind jij van dit recept?

4 / 5.0 (10 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!