
Salade van dichtgeschroeide biefstuk en tomaten
Eenvoudig
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Sabrina Ghayour: "Vanaf het moment dat ik in 2009 voor het eerst in Thailand was, heb ik een onverklaarbaar zwak voor biefstuksalade. Deze versie is nu favoriet bij ons thuis, want de dressing is ‘precies goed’ en lijkt bij iedereen perfect in de smaak te vallen."
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Bedek de entrecote aan beide kanten met de grofgemalen zwarte peper en druk aan zodat de peper blijft zitten.
Verhit een koekenpan op hoog vuur en besprenkel de entrecote aan beide kanten met ½ eetlepel olijfolie. Bak 2 minuten per kant, tot de entrecote een mooi korstje krijgt.
Haal uit de pan en laat afgedekt met aluminiumfolie 5 tot 10 minuten rusten.
Meng de rest van de olijfolie met de sojasaus, de suiker, het limoensap, de geraspte limoenschil en de pul biber in een kom. Voeg dan de tomaten en de lente-ui toe en meng goed door elkaar.
Snijd de entrecote in dunne plakjes, leg op een bord en schenk de dressing met de tomaten en de lente-ui erover. Bestrooi met de koriander en eventueel het sesamzaad en serveer.
Persiana elke dag
€ 27,50










