Bereiding

  1. Doe de bananen in een diepvrieszakje en leg een nacht in de vriezer. Breek de stukjes in de zak na ca. 2 uur nog eens los.
  2. Verwarm voor de granola de oven voor (elektrisch: 160°C / hetelucht: 140°C). Verhit de kokosolie en de ahornsiroop in een steelpan op laag vuur. Meng de overige ingrediënten voor de granola in een kom met een snufje zout. Schenk de hete siroop eroverheen en meng met een lepel door tot alle ingrediënten goed zijn bedekt met de siroop. Verdeel de granola over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 30 minuten in de oven. Roer de granola iedere ca. 10 minuten door. Haal de granola uit de oven en laat afkoelen.
  3. Houd 40 g granola apart voor dit gerecht en bewaar de rest in een luchtdicht bakje.
  4. Maal de bevroren banaan, 150 g bosbessen en de amandelmelk in een keukenmachine glad. Verdeel over 2 kommen. Maak een ring langs de kommen van de granola. Verdeel de gedroogde frambozen over de granola. Verdeel de overige
    bosbessen, de kiwi, de aardbeien, de eetbare bloemen, de kokosvlokken en de granaatappel over het midden van de kommen. Serveer direct.

Per portie: ca. 374 kcal
7 g eiwit | 16 g vet | 46 g koolhydraten

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: John Gregory-Smith Foto’s: Ant Duncan Styling: Tony Hutchinson Foodstyling: Emily Kydd