Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Toast met gestoofde prei en parmezaan

Toast met gestoofde prei en parmezaan

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Een toast beleg je misschien niet zo snel met gestoofde prei, maar probeer dit recept eens. Het is verrassend lekker als lunch!

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen
2

Ingrediënten

Lees verder na de advertentie

Een toast beleg je misschien niet zo snel met gestoofde prei, maar probeer dit recept eens. Het is verrassend lekker als lunch!

Bereiding

  1. Snijd zowel het witte als het groene deel van de prei in dunne ringen. Smelt de boter in een kleine pan op laag vuur en bak de prei er ca. 10 minuten in tot hij boterzacht is. Laat afkoelen tot de boter weer hard is.

  2. Rooster de plakjes stokbrood in een koekenpan of in de oven. Lepel de prei op het brood en rasp er een flinke laag parmezaan overheen. Rooster de broodjes onder de grill tot de parmezaan bruin is en serveer warm.

Per portie: 687 kcal | 54 g koolhydraten | 31 g eiwit | 38 g vet

Receptuur: Lulu Grimes Fotografie: Danielle Wood Styling: Luis Peral Foodstyling: Libby Silbermann

Wat vind jij van dit recept?

3 / 5.0 (2 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!