Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
vegan buddha bowl

Vegan zalmfilet buddha bowl met quinoa en rode kool

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Deze Buddha Bowl is echt comfort food en ook nog eens supergezond én vegan! Een volwaardige maaltijd in een kom boordevol smaak, eiwitten en vitaminen!

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Lees verder na de advertentie

Deze Buddha Bowl is echt comfort food en ook nog eens supergezond én vegan! Een volwaardige maaltijd in een kom boordevol smaak, eiwitten en vitaminen!

Bereiding

  1. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat vervolgens afkoelen.

  2. Snijd de rode kool fijn en de avocado in blokjes. Laat de kikkererwten uitlekken.

  3. Bak de SoFish Fillets Salmon Style volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  4. Meng de tahini met het water en het limoensap om de dressing te maken.

  5. Schep de quinoa in kommen en verdeel de rode kool, avocado, kikkererwten en SoFish Fillets Salmon Style erover.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!