Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Vegan shoarma

Vegan shoarma

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Voor de shoarmakruidenmix

Voor erbij

Susan Aretz: "Met dit recept won ik in 2020 de BBQ Battle die werd georganiseerd door Howard Komproe. Dus dat recept mag in dit barbecueboek natuurlijk niet ontbreken! Super snel klaar en daarmee een ideale makkelijke maaltijd van de barbecue."

Bereiding

  1. Barbecue direct 200 °C – wok of barbecuebestendige pan.

  2. Meng alle specerijen voor de kruidenmix. Hussel de reepjes oesterzwam met de zonnebloemolie in een grote kom door elkaar en bestrooi daarna met de kruidenmix. Meng goed zodat alles er lekker onder zit.

  3. Verhit op direct vuur een barbecuebestendige pan en doe daar een scheutje neutrale olie in. Bak de paddenstoelen nu in ongeveer 5 minuten gaar. Met regelmaat even goed doorscheppen. Vul het flatbread met de vegan shoarma en serveer met een lekkere klodder tzatziki.

  4. Wat drinken we erbij: een Rioja Crianza of mijn favoriete Lowlander witbiertje.

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)

BBQ-tijd

€ 29,99
BBQ-tijd cover