Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 220°C / hetelucht: 200°C). Bekleed een bakblik met bakpapier. Verdeel de pompoen over het bakpapier en bak hem ca. 15 minuten in de oven. Voeg na ca. 15 minuten de kikkererwten toe en bak het geheel nog ca. 30 minuten verder.
  2. Haal de pompoen en de kikkererwten uit de oven en doe in een kom. Voeg de verse kruiden, de granaatappelpitjes, de pompoenpitten en de hazelnoten toe en meng erdoorheen. Meng de sumak, het komijnzaad en het citroensap tot een dressing en meng door de groenten. Sprenkel de tahin eroverheen.
  3. Verwarm de tortilla’s. Besmeer de tortilla’s met de hummus en vul ze met het pompoenmengsel. Breng op smaak met zout en peper. Verkruimel de feta erboven en leg de avocado en de tuinkers erbij . Voeg naar smaak sriracha toe.

“Benieuwd naar mijn favoriete recepten en hotspots? Ga naar Yellow Lemon Tree Blog.” – Maura