Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Warmgerookte zalm met spinazie en dragon-yoghurtdressing

Warmgerookte zalm met spinazie en dragon-yoghurtdressing

  • Gemiddeld

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Lees verder na de advertentie

Bereiding

  1. Was de dragon en schud hem droog. Pluk de blaadjes van de takjes en hak de blaadjes fijn. Meng de dragon met de yoghurt. Klop er 4 el olijfolie doorheen en breng op smaak met zout en peper. Pel de rode uien en snijd ze in zeer dunne ringen.

  2. Was de spinazie en laat hem goed uitlekken. Bedruppel de spinazie met 1 el olijfolie en verdeel over een schaal. Verdeel de zalm eroverheen en bedruppel met de dragon-yoghurtdressing. Bestrooi met grofgemalen zwarte peper.

Per portie: 300 kcal | 2 g koolhydraten | 18 g eiwit | 24 g vet

Wat vind jij van dit recept?

4.9 / 5.0 (9 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!