
Wentelteefjes met pindakaasvulling
Eenvoudig
25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Snijd het brood in 8 sneetjes van ca. 3,5 cm dik en snijd de korstjes eraf (maal de korstjes in een keukenmachine tot fijn broodkruim en vries het in voor een ander recept).
Bestrijk 4 sneetjes brood met de pindakaas, leg de andere sneetjes erop en druk de randjes goed aan om ze af te sluiten. Klop de eieren, de suiker, de melk, de kaneel, de vanille en het zout in een ondiepe schaal door elkaar.
Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en voeg de olie toe. Doop het brood aan beide zijden in het eimengsel, schud het teveel eraf en bak 3-4 minuten in de koekenpan.
Draai om en bak nog 3-4 minuten, tot het wentelteefje aan beide zijden goudkleurig is. Leg op een met keukenpapier bekleed bord.
Bak op dezelfde manier de rest van de wentelteefjes. Besprenkel met de gecondenseerde melk en serveer.