Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
what a wok biefreepjes

Biefreepjes met oestersaus en sperziebonen

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Dit recept is simpel, snel en zit boordevol smaak. Ideaal voor drukke doordeweekse dagen, de biefreepjes staan namelijk al binnen 30 minuten op tafel. Wanneer ga jij ‘m maken? Smullen!

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen
4

Ingrediënten

Lees verder na de advertentie

Dit recept is simpel, snel en zit boordevol smaak. Ideaal voor drukke doordeweekse dagen, de biefreepjes staan namelijk al binnen 30 minuten op tafel. Wanneer ga jij ‘m maken? Smullen!

Bereiding

  1. Voorbereiding: breng water aan de kook en kook er de sperziebonen 2-3 minuten in. Giet af. Meng de biefstukreepjes met de ui, de knoflook en de oestersaus. Laat ca. 30 minuten marineren.

  2. Verhit de zonnebloemolie in de wok en laat hem zeer heet worden. Roerbak de biefstukreepjes ca. 2 minuten in de wok. Schud regelmatig om. Voeg de sperziebonen toe en roerbak ze ca. 1 minuut mee.

  3. Neem van het vuur en verdeel over borden. Druppel de sesamolie eroverheen en bestrooi met het sesamzaad en de lente-ui. Lekker met noodles.

Dit recept maakten we in de What a WOK. Benieuwd geworden naar deze gezellige buitenwok? Neem een kijkje bij de makers van What a Wok.

Foto’s en receptuur: Willem van Santen Styling: Lotte Corneth

Wat vind jij van dit recept?

4 / 5.0 (21 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!