Foodies 06/2025 Kleur
Koken met kleur
cover van foodies koken met kleur
Wraps met gehakt

Wraps met gehakt en tomatensaus

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

  • 20 minuten wachttijd20 min. wachttijd

Een supermakkelijk recept, maar wel boordevol smaak! Met deze wraps uit de oven zet je binnen no time een voedzaam en vullende maaltijd op tafel.

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen
4

Ingrediënten

Benodigdheden

  • ovenschaal
Een supermakkelijk recept, maar wel boordevol smaak! Met deze wraps uit de oven zet je binnen no time een voedzaam en vullende maaltijd op tafel.

Bereiding

  1. Verhit olijfolie in een hapjespan of wok en fruit de ui en de knoflook erin. Doe het gehakt erbij en bak het rul. Voeg de blokjes groenten en de champignons toe en bak even mee. Doe de gezeefde tomaten erbij en breng op smaak met zout, peper en de oregano. Breng aan de kook en laat op laag vuur ca. 15 minuten zachtjes koken.

  2. Verwarm de oven voor (elektrisch 180°C / heteluchtballon 160°C) en vet een ovenschaal in met olie. Vul de wraps met het gehaktmengsel en leg ze opgerold naast elkaar in de ovenschaal. Bestrooi met de geraspte kaas en verwarm ca. 20 minuten in de oven.

De smaak te pakken?
Wraps zijn perfect als lunchborrelhapje of licht diner. Het leuke ervan is dat jij ze kan beleggen hoe je zelf wilt. Vis, vlees of vega, jij kiest uit onze 100 ideeën en toppings!

Wat vind jij van dit recept?

4.5 / 5.0 (16 stemmen)
Uit het boek

Brenda kookt: De beste ovengerechten

€ 9,99
Brenda kookt: De beste ovengerechten