Bereiding

Meng standaardsausjes met een krachtige smaakmaker en je hebt iets nieuws; regels bestaan niet! Serveer deze zeevruchten met verrassende misoboter, yuzu-hollandaise en kimchimayo. 

  1. Klop 150 g boter met een garde zacht. Meng hem met de miso en bewaar op een koele plek maar laat niet opstijven. Meng de kimchi met de mayonaise en bewaar in de koelkast.
  2. Maak vlak voor het serveren de hollandaisesaus: pureer de eidooiers, het yuzusap en het citroensap met een staafmixer. Verhit de overige boter in een pan tot hij een beetje begint te bruisen. Voeg hem toe aan het eidooiermengsel en pureer tot een dikke saus.
  3. Bestrijk de zeevruchten met een beetje olie en bak ze naar smaak gaar in een koekenpan of grillpan. Serveer met de sausjes en de partjes citroen.

Per portie: ca. 633 kcal 23 g eiwit
59 g vet | 3 g koolhydraten

© olive Magazine/Immediate Media Foto’s: Ant Duncan Receptuur: Lulu Grimes, Anna Glover