Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
yuzu-hollandaise en kimchimayo

Zeevruchten met misoboter, yuzu-hollandaise en kimchimayo

  • Gemiddeld

  • 50 minuten bereidingstijd50 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Bereiding

  1. Klop 150 g boter met een garde zacht. Meng hem met de miso en bewaar op een koele plek maar laat niet opstijven. Meng de kimchi met de mayonaise en bewaar in de koelkast.

  2. Maak vlak voor het serveren de hollandaisesaus: pureer de eidooiers, het yuzusap en het citroensap met een staafmixer. Verhit de overige boter in een pan tot hij een beetje begint te bruisen. Voeg hem toe aan het eidooiermengsel en pureer tot een dikke saus.

  3. Bestrijk de zeevruchten met een beetje olie en bak ze naar smaak gaar in een koekenpan of grillpan. Serveer met de sausjes en de partjes citroen.

Per portie: 633 kcal | 3 g koolhydraten | 23 g eiwit | 59 g vet

© olive Magazine/Immediate Media Foto’s: Ant Duncan Receptuur: Lulu Grimes, Anna Glover

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)